Rychle najdi : vše () | byty (5) | domy (9) | pozemky (2) | kom. nemovitosti (4) | na prodej (5) | pronájmy (15)

» Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Společnost SHELL REALTY CORPORATION PRAGUE spol. s r.o. se sídlem Praha 1, Perlová 365/10, Staré Město, 110 00 Praha 1 (dále i jen „Společnost“) zpracovává v souvislosti se svým podnikáním v oblasti realitních služeb osobní údaje následujících kategorií subjektů údajů:

   a) zaměstnanci Společnosti, bývalí zaměstnanci Společnosti,

   b) společníci Společnosti,

   c) obchodní partneři Společnosti nebo potencionální obchodní partneři Společnosti a jejich zástupci, zaměstnanci či jimi určené kontaktní osoby.

Osobní údaje zpracovává Společnost jako správce.

Společnost nepředává žádné osobní údaje, které zpracovává jako správce, do třetí země (tj. země mimo Evropskou unii) ani žádné mezinárodní organizaci.

Při zpracování osobních údajů ze strany Společnosti nedochází k rozhodování, které by bylo založeno výlučně na automatizovaném zpracování včetně profilování. Dílčí procesy zpracování však mohou probíhat automatizovaně.

Subjekty údajů mají vůči Společnosti právo na přístup ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu či doplnění. V závislosti na konkrétním druhu zpracování může subjektům údajů vůči Společnosti vzniknout též právo na výmaz (tzv. právo být zapomenut), právo na omezení zpracování anebo právo vznést námitku.

Tato práva mohou subjekty údajů uplatnit elektronicky e-mailem na adresu shell.realty@tiscali.cz nebo písemně na adresu sídla společnosti.

Pokud se subjekt údajů domnívá, že zpracování jeho osobních údajů ze strany Společnosti je jakkoliv závadné, má právo obrátit se na jednatele společnosti nebo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

 


Datum aktualizace : 25.05.2018

  « Zpět | Zapamatovat tuto stránku | Mapa stránek  
  Přeložit stránku do jiného jazyka
anglicky německy španělsky francouzsky maďarsky polsky italsky holandsky rusky hezky česky